nuffnang

18 Julai, 2011

My New Heart :)


aku dapat diorang nie dari zafirah , lepas abis skola tadi aku shoot naik moto g umah zafirah . aku jerit , Zaf ! Zaf ! aku xkire aku datang nie aku nak amik kucing ko tu ! pastu abg die lah pulak yg nyahut nya , mamat cakap '' KEJUP zafirah dalam bli ayor '' aku ngan syamira gelak2 jela , haha , pastu si gampang tu pon keluar lah ngan bekemban nya , ee , ase nak je tarik tuale die tu ! pastu die terus amik kotak , letak sekor dlu , tpy kenangkan balik , kalo sekor je aku amik compom kucing tu takut kan ? pastu aku cakap lah zaf aku nak amik due boleh x , die kate amik la , ape lagi aku pilih same bulu lah , mujur sekor jantan sekor betine , pasangan serasi kan macam aku ngan naim :) haha . sampai je aku kat rumah , aku keluarkan lah diorang dari kotak tu . ape lagi diorang mule lah projek macam2 , cek sekitar rumah la konon , mule2 diorang nie xnak kat aku , tpi lepas tu diorang nie xnak lengkang ngan aku pulak dah , walaupun baru bape jam aku bele ;)) aku kasi name kucing aku nie , yg jantan (naim) yg betina (mas) sempena name aku ngan name laki aku , huhu , diorang nie lah pengubat rindu aku kat kucing lame aku (kimi) ermm tpy ape2 pon aku sonok layan n jage diorang xdelah sunyi sangat aku kat rumah kan :))





Tiada ulasan:

Catat Ulasan