nuffnang

20 Ogos, 2011

akhirnya ko rosak jugak kan

Hello , guys , sorry entry kali nie bukan sebab i nak menunjuk i punya Bad Face, but i nak kasi tahu , akhirnya my LOVE CAMERA dah JAHANAM lah ! ermm so sad jugak lah kan , dah laeid pon na dekat nie , dia pulak dah rosak , grrr , i sayang gila lah kat camera tu :'( xpelah nak wat cam mana , benda dah JADI ! sob sob sob ....

Last Moment with you !!
i will love you my Camera ;'(




Ko xpayah na sebok sangat usha blog aku Hanjing !!
pegi Mampus la ko ade dsrl ko tu bodoh !!
ade aku kesahh skunk ha !! haha sial !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan