nuffnang

05 September, 2011

Eid 2011 just simple but make me happy

Selamat Hari Raya Aidilfitri Dan Selamat Hari Kemerdekaan ke 54
hyep blog :) so long i didn't click you rite :( OMG ! raya tahun nie aku busy sangat2 sampai xsempat na blogging dulu :) ! aku raya kat Terangganu tahun nie ngan abah :( aku sedih sgt cause famly aku celebrate at melaka , aku n abah je raya kat kg ! hey my crazy siblings next year we celebrate together okay ! 6 hari aku kat sana , punya la bosan gila , hurmmm nseb bek aku anak abah kan , aku pon ikot jela ! sambutan tahun nie xmeriah sgt tapi aku best sangat2 sebab tahun nie dapat raya ngan boypriend aku :) macam2 rumah aku pegy , umah kawan die lah , umah kawan aku lah ! tu pon ade yg xsempat aku beraya ngan semua kawan2 aku , tapi rumah yg paling best confirm lah rumah si Naim kan :) hihi , aku xdan la nak snap pic mase kat rumah die tu , sebab aku dok feeling sembang lebeh ngan mak die :) mak die best gila lah , kakak die jangan cakap la , ramah gila ngan aku , aku je yg beria segan2 , :) mase tu budak2 dok hangat2 kan aku kat mak die ! eee geramm je mase tu ape pon aku happy sebab dapat raya ngan die walaupon bukan Raya Pertama kan ^.^

Sila lah lihat pic yg sempat aku snap >.<

time na pi raya rumah syda :)
Famly aku yg jauh dimata dekat dihati :)
Budak 3 olang yg sasau :)
my sis aien and zeera :)
My Gergous Mummy :) begaya sakan nohh >.<
diorang nie lagi :) i love you
Inspirasiku :)
First Eid 2011 without Naim :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan