nuffnang

26 Februari, 2013

Congrats My Sis Manje :D



i miss the all of you family :(




















 
  


 
  
 


 
  
 




Happy Anniversary 2Years for us

  
L O V E
is about to have you in this world naim..
you make me happy..
you give me everything i need..
you are my shoulder while i cry.. 
and you are the one i love..
thank you for being with me until now.. 
love you naim..

26 Ogos, 2012

10 Ogos, 2012

OPICK - RAPUH LYRICS

My Anniversary on 15 August :)



I DO LOVE YOU EVER AND EVER SAYANG !

' 1 YEAR  6 MONTHS  '



Si Jenny !!


tengok lauk apa yang sijenny nie melantak !
ishh die kalau bak makan memang semua die sapu !!
anway kau memang terbaek jenny :) hehe


Thank You Bos !



                                      A GIFT FROM THAILAND :)

22 Julai, 2012

12 Julai, 2012

insan tersayang :)

Assalammualaikum ,hey guys . rindu nye nak blogging :( sorry lah weh aku busy lately nie , nak kerje nye , nak date nyer , nak shopping nye ,aduhai serious aku memang xde mase nak bukak blog . malam nie je aku dapat luahkan apa yg aku rasa .sometimes kan aku rase hidup aku makin xkeruan lah tapi aku tengok org rapat dgn aku xrasa pun apa yg aku rasa . aduss maybe diorang xcare sgt kot pasal aku hurmm , tuh pasal diorang xfeel apa yg aku rasa .anway someone nie je yg selalu ada kat sebelah aku anytime :)  time aku sedih ke , happy ke , ngah enjoy shopping ke ,sure memang xrengang lah kiter orang .huhu ada 2 orang yang aku sgt2 care selain parent n family aku lah ... jeng jeng jeng ????

Si Syda :)
yangg kau memang terbaek lah dalam hidup aku .thanks sebab sudi kawan ngan aku. tak silap aku pic nie raya 2010 kan , hishh skunk dah nak raya 2012 dah , kejap je kan .beb jage diri kau baik2 , ingat aku pesan , tap payah pkir pasal org yg xpenting langsung dlm hidup kau okay ,aku syg kau sgt2 !!


Si Naim :)
ishh die memang ada 24hour lah ngan aku , memang senyap time tidur and busy je . hee :) b ingat pesan owg okay . awak jgn gatai2 okay ,tenkiuu sebab awak dah jaga owg smpai gemuk mcm tuuutttt ..hehe anway lpas keluar tutttttttttt boleh terus kahwinnnnn kannnnn . i heart you bee .  -,-


OH NO !!! i just cut my hair