nuffnang

17 Ogos, 2011

happy wey ngan kome






hari nie aku happy dowh coz first time aku sampai Teluk Intan walaupon dah 17 tahun membesar kat Perak nie , haha sume ngan xpose nya hari nie , macam2 lah kowg nie , aku harap hampe puas hati la kan sebab dapat beli exzos yy pang tu , hihi wey aku xkire . aku akan sentiasa follow hampe kemana hampe pegi , xkira lah na p anta barang spepart moto ke , ape ke , aku nak itot jugak haha :) aku bukan ape aku sebenar nya aku xboleh tgok naim kuar sowg2 , takot lah kene ngorat kan :) hihi , for awak yunk <3 bby syg kat awak je , ingat tu :) n terima kasih tau sebab suke layan perangai bby , and ikot je ape yg bby nak kan :) sumpah bby cakap , susah kot na jumpe laki cam awak yunk , terima kasih Ya 'Allah' sebab dah kurniakan Naim kat aku :) walaupon aku tau aku bukan first love die , n begitu juga Naim yg bukan first love aku , tapi aku selalu rase yg dia first love aku :) i love you so much Muhamad Naim Bin Said!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan