nuffnang

17 Julai, 2011

Abg gila Oh Abg gila =.=

hari nie aku bangun pagy selepas malam semalam aku balik kat kol 3 pagi , aku bgun terus dengar suara naim , hiihi tu memang dah kebiasaan la kan bagi pasangan couple first skali diorang bukak mata musty diorang akan tgok henset dlu kan ! dia call kasi tahu na grak g tg.mlim coz nak kemas rumah baru diorang tu , abis sume2 mak2 bapak diorang pon pergi jugak , ermm diorang ajak pegi , tpy aku xpegi sebab ak xsedia nk jmpe famly naim la doe , famly naim yg aku berani jumpe pon k.ain je , hihi , die sempoi kot ,dlu masa nak hantar keta kat taiping , aku sampai xbegerak lah kat dalam keta sebab segan sgt dengan k.ain , tpy tu first2 la , bile2 lame2 , dah biasa jadi nya huhu .bebalik pulak pasal cite hari nie , diorang pndah rumah baru sebab ketidak warasan abg gila sebelah rumah lame diorang tu letak pisau kat tengkok soed ! pergghh ! gila babi la abg gila tu !! dlu naim pon die ugut gune pisau gak tpy dari jauh lah , lepas tu ed yg tgah gayut ngan sida kat depan rumah diorang pulak yg kene ugut , die letak pisau kat leher kot , gile x gila abg gila tu ! pastu ape lagi ed lari ed tepon naim kasi tau yg die kene ugut ngan abg gila tu, pastu naim pon ajak la bdk2 g tgok soed , smpai je naim kat soed , soed dah pucat mcm nampak hantu , lepas tu diorang g balai tg .mlim nak wat report , pastu balai tg mlim suh p dekat balai slim river sebab dah jadi kes jenayah . smpai kol 5 pagi la baru setel wat report !! , huh ! pastu keesokan nye abg gila tu kne reman 3 hari , bdk2 1 rumah tu smpy mc disebabkan abg gila tu lah , semalam kod abg gila tu da lepas ,die lepas pon sebab bpak abg gila tu merayu suh tarik balik report tu ! nak ikutkan bdk2 tu na je sumbat abg gila tu kat dalam balai , tpy kenangkan bapak abg gila tu je merayu2 .! arini diorang dah siap pndah rumah . aku harap abg gila tu xde nak ugut2 or carik diorang lagi lepas nie ! kalau abg gila tu wat hal lagi , xd belas kasihan dah lepas nie , huh !! gila oh gila

2 ulasan:

  1. Bahayanya. Huish. Kena hati-hati tu. :)

    BalasPadam
  2. tahu xpe , tu yg dak2 bujang tu terus pindah rumah tu ,, xkan la nak tnggu ade yg bedarah baru nak report kan !! tpi kenang kn ayah budak tu merayu je . kalo x lame da kedalam , duk la 10 tahun dalam tu :))

    BalasPadam